Foto: Helga Bumsch

AKTUELLT

MISSING ALICE

I sommar presenterar vi vandringsföreställningen Missing Alice - teaterns första egenskrivna föreställning! Manusförfattare är EliSophie Andrée, regissör är Martha Vestin, och medverkar gör proffs och amatörer ur teaterns erfarna ensemble.

MISSING_ALICE_Titel.jpg

Illustration: Linnea Thorslund

fullsizeoutput_306f.jpeg

Nätverket för scenkonst i skåne

Den 10 januari tog Region Skåne ett beslut om att pausa sina utvecklingsbidrag vilket slår hårt mot den fria scenkonsten. Som en reaktion på detta bildades ett nätverk för scenkonsten i Skåne. På kort tid författades en deklaration som 4000 människor har skrivit under och det ordnades en öppen debatt med politiker och makthavare inom kulturpolitiken. Den 14 Februari valde Regionen ändå att klubba igenom detta beslut trots protester från kulturlivet, den fria scenkonsten och stora delar av publiken. SYDSVENSKAN rapporterar såhär!

 

Deklarationen finna att läsa på nätverkets hemsida och du kan fortfarande skriva under om den fria scenkonsten är viktig för dig!

Martha vestin prisas!

LpMvVJErY1d5se1Lqp9Hjg2kSEQ.jpg

Foto: Sven-Erik Svensson

Måndagen den 18 Februari fick Martha Vestin Scenkonsguidens hederspris på Scenkonstgalan för sina insatser främst för den platsspecifika teatern i Kullabygden. Vi är mycket glada och stolta att Marthas insatser för Alla Tiders Teater,  tidigare Sommarteater på Krapperup, uppmärksammas på detta vis. Grattis Martha!

Intervju med Martha kan du läsa på Helsingborgs Dagblad här!

boka hopsnackat!

På en arbetsplats någonstans i Sverige har tre anställda fått nog. De har länge jobbat under taskiga villkor, men nu är måttet rågat. De sätter sig ner, och förblir sittande. Snart börjar de prata. Vad händer om man helt enkelt vägrar finna sig i orimliga villkor? Hur många hundra nycklar har Limpan, och hur många första jobb har Rosen egentligen haft? Det och mycket mer får du reda på i en glad och arg föreställning om att snacka ihop sig. Alla historier i föreställningen baseras på verkliga händelser.

Hopsnackat, Alla tiders teater, foto, Raul Leikas

Foto, Raul Leikas

Vi erbjuder nu dig att boka föreställningen Hopsnackat även i höst. Du kan läsa mer om föreställningen här och här, eller klicka på länken med gemet för att ladda ner en pdf med motsvarande information. 

Foto: Anders Malmberg